Двете най-големи телевизии у нас не спират да си подливат

...
Двете най-големи телевизии у нас не спират да си подливат
Коментари Харесай

Нова и бТВ започнаха война със сериали

Двете най-големи малките екрани у нас не стопират да си подливат вода с всевъзможни средства и последното към този момент оръжие е поредицата „ Съдби на кръстопът “.

Нова телевизия го употребява, с цел да спъне за трети следващ път старта на трансформиралия се в полумит нов сериал на bTV, за който повече от година се приказва, а към момента никой не го е видял, написа " Уикенд ".

След като бг сериалът на bTV по този начин и не потегли през тази година, въпреки че цели два пъти бе оповестено, че го пускат „ до няколко месеца “, се взе сякаш дефинитивно решение да види бял свят през януари.

Целта е била продукцията да се пусне тогава, когато няма да има конкуренция. В момента тя би се изправила против извънредно рейтинговия „ Откраднат живот “ по Нова, чиито серии на моменти са събирали до 2 милиона души пред екраните.

Това е свръхестествен триумф за България, против който bTV явно не желае да се изправя. Ето за какво решили да пуснат своя сериал „ Скъпи наследници “ от Нова година, когато се очакваше продукцията на конкурентната медия да е завършила.

Конкуренцията обаче явно незабавно се задействала, с цел да измисли остроумен ход, с който за трети следващ път да спъне новия план на bTV.

Тъй като няма по какъв начин от през днешния ден за на следващия ден да се поръча удължение на „ Откраднат живот “, в медията явно е решено да протакат излъчването на сериала, с цел да продължи и след Нова година.

Вместо да го пускат от вторник до петък, както до момента, той към този момент ще върви до четвъртък. Вместо него в последния ден на работната седмица ще се излъчва „ Съдби на кръстопът “.

Поредицата, за която се твърди, че е основана по действителни случаи има противоречиви художествени качества, само че за сметка на това в предишното се радваше на огромно зрителско утвърждение. /Марица.бг
тагове нова бтв сериал
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР