Двете най-големи деца на починалия Диего Марадона - Далма и

...
Двете най-големи деца на починалия Диего Марадона - Далма и
Коментари Харесай

Децата на Марадона се сбогуваха с баща си чрез трогателни послания

Двете най-големи деца на умрелия Диего Марадона - Далма и Диего Армандо-младши, се сбогуваха със своя татко посредством прочувствени обръщения, които разгласиха в Инстаграм.

" Винаги съм се страхувала от моята гибел, само че към този момент не... Защото знам, че това ще бъде моментът, в който още веднъж ще те видя и прегърна! Вече ми липсваш, тате! Ще продължа да устоявам тук без тази част от сърцето ми, която отнесе със себе си! Както постоянно си ме молил, ще се грижа за майка ми и за обичания ти помпон, ЗАЩОТО ВИНАГИ СИ МИ ДАВАЛ НЕВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРНОСТИ, ОТКАКТО съдебна експертиза ПОМНЯ! Ще те обичам и пазя цялостен живот, тъй като съм ти признателна за споделения живот! Съкрушена съм, само че ще продължа напред! Чакай ме там. Ще се забележим, а през това време ще практикувам песента Y COMO ES EL, с цел да може, когато те видя, да я пеем дружно...Добре де...Истината е, че ти пееш добре, а аз единствено викам! Обичам те, баща!
Вижте тази обява в Instagram.

И в случай че твоята внучка желае да ти се обади за видеоразговор, както правеше, ще умра вътрешно, само че умерено, тъй като ще й опиша тъкмо какъв беше ти, какъв си и какъв ще бъдеш вечно! Тя към този момент те обича. Защото си беше подобен... Не беше нужно, с цел да те обикне човек... Събирам останалите от мен части и не си представям живота без теб...НЕ МОГА...Но аз съм тук с най-хубавия брачен партньор в света и щерка, която ще ме накара да продължа напред! Животът е къс, тъй че скоро ще се забележим! Нося ти маргаритки, с цел да украся твоите калци и апелирам те, още веднъж да ме погледнеш със същата обич като на тази фотография! Обичам те вечно! ", написа Далма.
Вижте тази обява в Instagram.

" Не можеш да си представиш какъв брой благополучен бях единствено да те виждам до себе си...Чувствах се несломим!!!! Не можеш да си представиш какъв брой доста ще ми липсва тази прегръдка, тате, какъв брой доста ще ми липсва да виждам дружно с теб нашия обичан Наполи!! А моите деца?? Какво ще вършат без техния толкоз влюбчив дядо??? Обещавам, че постоянно ще са на твоя страна, постоянно ще те бранят и постоянно ще се тупат в гърдите, когато приказват за своя дядо!!! Татко, капитан на моето сърце, в никакъв случай няма да умреш, тъй като ще те обичам до последния си мирис!! Чакай ме и ела да ме потърсиш, когато настъпи моят час, тъй като постоянно съм те желал до себе си, защото един наследник до своя татко не го е боязън от нищо! На добър час, " десетка " на моето сърце!! Обичам те ", добави Диего Армандо Марадона-младши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР