Двете момичета, пострадали при , са в стабилно състояние, съобщиха

...
Двете момичета, пострадали при , са в стабилно състояние, съобщиха
Коментари Харесай

Две от момичетата, пострадали в катастрофата край Панчарево, са стабилни - Здраве

Двете девойки, потърпевши при, са в устойчиво положение, оповестиха от болница " Св. Анна ". 

От лечебното заведение обясниха, че 14-годишното момиче към този момент не е в реанимация, а в Клиниката по хирургия. Утре ще бъде ориентирана към Клиниката по лицево-челюстна хирургия, където ще й бъде направена интервенция поради фрактура на лицеви кости. Тийнейджърката беше призната с черепно-мозъчна контузия, фрактури на лицеви кости и фрактура на таза.

Второто момиче - на 18 години, продължава да е в Клиниката по неврохирургия. Тя беше призната в болничното заведение с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

Няма заплаха за живота на момчето, настанено в УМБАЛ " Царица Йоанна – ИСУЛ ". Извършени са му няколко интервенции, оповестиха оттова за Българска телеграфна агенция. 

Инцидентът се случи през нощта против 7 септември, на пътя сред София и Самоков, когато при нахлуване на лек автомобил в насрещното придвижване се сблъскаха три коли.

В злополуката пострадаха 8 души, а един от водачите почина на място. Трима от ранените бяха с заплаха за живота и бяха настанени в три столични лечебни заведения – " Св. Анна ", " Пирогов " и УМБАЛ " Царица Йоанна – ИСУЛ ".

На. 16-годишната тийнейджърка беше призната в " Св. Анна "  с черепно-мозъчна и гръдно-коремна контузия, фрактури на бедрените кости и на ключица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР