Двете млади и талантливи певица влизат ударно в чалгата с

...
Двете млади и талантливи певица влизат ударно в чалгата с
Коментари Харесай

Нови певици в чалгата! Тита в дует с Джена, Маги с Азис

Двете млади и надарени певица влизат стремително в чалгата с дуети . Както Hotnews. Bgвече писа Тита приготвя дуета „ Да си траят “ със звезда на "Пайнер ". Тя не разкрива кой ще застане до нея на микрофона, само че почитателите са безапелационни, че става дума за Джена. Фолкаджийката към момента не е обявила идната премиера, само че преди време загатна в изявление: „ Ще взема присъединяване в един доста забавен план на неповторима певица и моя колежка. Ще бъде доста готино и доста забавно “.

Маги Джанаварова пък разбуни духовете, като загатна, че следва да се колаборира с краля на поп-фолка Азис. Изпълнителката на „ Грехове “ се снима с сътрудника си, който към сегашна дата се подвизава в шоуто „ Като две капки вода “ и написа Coming Soon (идва скоро).
Въпреки че Джанаварова не издаде повече детайлности, словосъчетанието бе задоволително, с цел да предизвика почитателите да чакат дует с артиста на „ Хабиби “. Самият Азис също загатна преди дни, че е подготвен с нова ария, само че тогава той не разяснява, че става въпрос за колаборация
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР