Двете любовни гълъбчета – Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, имаха

...
Двете любовни гълъбчета – Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, имаха
Коментари Харесай

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем: 15 тайни на ВЕЧНАТА любов


Двете любовни гълъбчета – Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, имаха загадка женитба през 2010 година на Бахамските острови. Точно като нея, те обичат да пазят връзката си надалеч от медии и папараци и може би таман това е повода доста рядко чуваме за тях в пространството.

Несъмнено двойката има огромна химия между тях, както на екрана, по този начин и в действителния живот. И да, двамата са безпределно влюбени също както в първия ден. Въпреки че пазят връзката си в загадка, през годините е имало някои моменти, в които ни разрешиха да надникнем от близко в връзките им. 

А ето и кои са 15-те по този начин значими неща за любовта, от които можем да се поучим всички и с помощта на които те в никакъв случай няма да се наложи да позвънят на бракоразводен юрист. 
Прелестна целувка по челото
Целувката по челото е единственото нещо, което един мъж може да направи, с цел да ни накара да се усещаме по едно и също време специални и в сигурност. Въпреки че се срещат през далечната 1992 година, те не стартират връзката си незабавно. Дори когато в Холивуд се появяват подозрения, че двамата са дружно, те отхвърлят.

Двамата обаче бяха видяни на Малдивите през октомври 2007 година в внимателен миг, който беше всичко друго, само че не и " другарство сред мъж  жена ". От самото начало бе явно, че се случва освен това и когато фотографията се появи, те нямаше по какъв начин да отрекат. 
Двамата се обожават
Това сигурно е част от магията на двойката и един от методите връзката им да остане във времето. Когато Хавиер приказва за любовта им, той постоянно е заявявал, че е " щастливо женен ".
Те обичат да се грижат дружно за света
Околната среда е проблем, който е с голямо значение за двойката. Всички знаем заплахата, пред която е изправена Земята заради изменението на климата и замърсяването. Хавиер и Пенелопе имат уязвимост към Антарктида и даже преди години артистът бе там, с цел да оказва помощ непринудено на пингвини. Той работи с " Грийнпийс ", с цел да направи документален филм за пингвините, посредством който да насочи вниманието на обществеността към тях. А всички знаем, че когато една двойка има обща уязвимост, това сигурно оказва помощ да се поддържа огъня във връзката.


Преди всичко те са най-хубави другари
Най-дълготрайните връзки са тези, които са почнали като другарство. Вече знаем, че двамата се познават доста преди да стартират да се срещат, по този начин че смело можем да твърдим, че първо са били другари. 
Те пазят връзката си далеч от шума на медиите
Колкото и да обичаме да научаваме всичко за връзките на обичаните звезди, въпреки всичко би трябвало да признаем, че доста от звездите, които вършат връзката си обществена, не са траяли доста дълго дружно. В реалност не е нужно да знаем всичко за връзката на дадена двойка, с цел да оценим любовта им. Крус и Бардем не желаят да рискуват връзката и може би тъкмо поради това са избрали да я опазят колкото се може по-далеч от медийното пространство. Двамата са женени от осем години, което сигурно е доста за Холивуд. Освен това имат две прелестни деца.
Хавиер прави първата крачка 
По време на свое изявление той си спомня, че първоначално не е бил сигурен дали да предложения Пенелопе на среща. " Просто концепцията да се срещна с известна дама не ми се нравеше някак ", споделя той. " Въпреки това обаче, го направих и бях удивен, че точно тя бе дамата, за която бях мечтал толкоз дълго време ", признава артистът.
Двамата са цялостни противоположности
Знаете какво споделят, противоположностите се притеглят и в този случай това е правилно. Хавиер споделя, че едно от нещата, които обича най-вече в Пенелопе, е нейната пламенна персона, за разлика от него. И макар, че обожава тази й страна, първоначално е бил много уплашен. в последна сметка обаче, артистът осъзнава, че търси точно това в своята бъдеща половинка и скача в дълбокото, без доста да мисли. 


Те постоянно се грижат един за различен
Когато става дума за Хавиер, той е същински благородник. Той е от мъжете, които ще държат вратата, до момента в който дамата до тях влиза. А за Пенелопе - той е най-силният мъж на света, за който тя би трябвало да се грижи по всевъзможен метод и да му дава всичко това, от което се нуждае. 
Той е влюбен в нейната персона
Разбира се, в началото Хавиер признава, че се е страхувал от огнената й персона, само че в последна сметка, точно това е нещото, което той признава, че обича най-вече в нея. " Страстта, която тя изпитва към живота, бе нещо, което в никакъв случай до преди този момент не бях виждал в друга жена. Тя има това, което аз назовавам любяща кръв. Страст към всичко. " Колкото повече я опознава през годините, толкоз повече Хавиер признава, че осъзнава, че се влюбва в нейната персона с всеки минал момент. 
Тези двамата знаят по какъв начин да се забавляват дружно
Нека си признаем - животът е сложен и бракът не е изключение. Но в случай че двама души могат да се забавляват дружно, тогава те могат да бъдат страховит екип. Когато има възходи и падения в една връзка, сигурният метод да ги преодолеете, е да не ги приемате прекомерно съществено и да се научите по какъв начин да погледнете на нещата от по-добрата им страна. Е, при Хавиер и Пенелопе очевидно нещата се получават повече от добре.
Те знаят по какъв начин да балансират сред работа и обич
Двамата артисти са взели участие в няколко кино лентата дружно, само че златно предписание е в никакъв случай да не смесват работата с персоналния си живот. Работата по един от последните им филми " Да обичаш Пабло " е същинско доказателство за това. Самият Хавиер счита, че фактът, че работят дружно, ги е направил доста по-силни и отдадени един на различен вкъщи. 


Те обичат да основават нови неща дружно
Много бракове и връзки на популярни личности приключват, тъй като двойката прекарва прекалено много време надалеч един от различен. Да, работата в Холивуд може да се окаче препъни камък за сполучливия брак. До момента Хавиер и Пенелопе са работили по три кино лентата дружно и с неспокойствие чакат да създадат още. Бардем харесва обстоятелството, че двамата могат да творят дружно: " Една от насладите от това, което вършим, е че творим дружно и можем да покажем най-хубавото от себе си, което да бъде оценено и от различен. Винаги се отнасяме извънредно отговорно по време на фотосите, с цел да се уверим, че ще запазим тази наслада и че ще продължаваме да сътворяваме и използваме въображението си за нови планове. "
Разбирателството е в основата
Когато става въпрос за взаимна работа, и двамата осъзнават, че екранната им връзка е доста друга от тази у дома. Затова и двамата перфектно знаят по какъв начин да разграничат двете, тъй че когато се приберат у дома, да не бъдат затрупани от всичко това, което се е случило денем.
И двамата искат децата им да са колкото се може по-далеч от медиите 
Ако отворите техните профили в Инстаграм, ще видите, че те нямат съвсем никакви фотоси дружно. Двамата считат, че децата им би трябвало да порастват с допустимо най-голяма анонимност. Те не са първите звезди, които са заявявали това свое предпочитание открито и в последна сметка това е може би най-здравословното нещо за децата им.
Те живеят всеки един момент пълноценно
Влюбените артисти харесват концепцията да остареят дружно и за тях възрастта в никакъв случай не е била фактор за терзание, осбено за Пенелопе, която твърди, че не схваща дамите, които крият годините си. Двамата с Хавиер обичат да живеят семпъл и доста естествен живот, надалеч от светлината на прожекторите и може би това е повода бракът им да е толкоз мощен през всички тези години. Много от нас, в това число и други звезди, биха могли да научат доста от тези двамата, нали?

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР