Двете компании са технологични консултанти в платформата AWSНовият екип на

...
Двете компании са технологични консултанти в платформата AWSНовият екип на
Коментари Харесай

HeleCloud расте в Европа с придобиване на OlinData

Двете компании са софтуерни консултанти в платформата AWS

Новият екип на HeleCloud комбинира профилиран опит и допълващ се набор от услуги (снимка: HeleCloud)

HeleCloud, софтуерен съветник в платформата на Amazon Web Services, разгласи, че придобива компанията OlinData, различен софтуерен съветник в платформата AWS, с тясна специализация в инфраструктурата на отворения код.

Придобиването на OlinData е първото по рода си за HeleCloud, като част от тактиката за напредък на компанията в Европа. Финансови елементи по договорката не бяха оповестени.

„ Придобивайки OlinData, имаме опция да засилим наличието си в Бенелюкс и да ускорим нашата упоритост да бъдем водещ сътрудник на AWS партньорска мрежа в Холандия единствено след 18 месеца, а по-късно и в цяла Европа ”, сподели Доб Тодоров, основен изпълнителен шеф на HeleCloud. “

Новият екип комбинира профилиран опит и допълващ се набор от услуги в сферите на сигурността и регулациите, отворения код, DevOps, задълбочените разбори и моделите на процеси, както и сертифицирани консултанти и инженери в AWS платформата, разяснява Уолтър Хек, основен изпълнителен шеф на OlinData.

Дигиталната промяна към този момент е въпрос на оцеляване за бизнесите в Европа. Възприемането на облачните услуги – главен дирек в трансформацията – продължава да е огромно предизвикателство за множеството бизнеси, подчертаха от HeleCloud.

Мнозина не престават да се затрудняват да разпознават верния метод за бизнеса и са несигурни по какъв начин да менажират ръководството на данни, което забавя напредъка. Една от аргументите за това е неналичието на умения от страна на бизнеса, показаха от компанията.
още по тематиката
Главните осведомителни шефове постоянно се сблъскват с сложния избор сред това да продължат напред с умения под изискуемия най-малко или да отсрочат реализацията на плана до момента в който съумеят да наемат експерти.

Като софтуерен съветник в платформата на AWS, OlinData оказва помощ на огромни корпорации и междинни по мащаб бизнеси да усъвършенстват потреблението на запаси, да понижат разноските и да рационализират настройките посредством композиция от консултантски услуги, инженерство и оферти за дистанционно управление.

Компанията е добре позната със профилираната си експертиза  в отворения код, само че също по този начин има задълбочени знания в необятен набор от технологии като Icinga, MySQL и Puppet.

Към момента HeleCloud оперира в Лондон и София със 73 чиновници общо в двете страни. В края на 2019 година компанията чака да премине границата от 100 чиновници и да реализира повече от 200% растеж.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР