Двете компании разработиха съвместно платформа OpenShift за AzureOpenShift решение на

...
Двете компании разработиха съвместно платформа OpenShift за AzureOpenShift решение на
Коментари Харесай

Microsoft и Red Hat с ново решение за облака

Двете компании създадоха взаимно платформа OpenShift за Azure

OpenShift решение на Mcirosoft и RedHat ще помогне на разработчиците на корпоративен програмен продукт да извършват контейнерни приложения в облака и локално

Microsoft и доставчикът на корпоративен Linux програмен продукт Red Hat разшириха партньорството си, създавайки взаимно решение OpenShift, което работи в облака Azure.

OpenShift ще помогне на разработчиците на корпоративен програмен продукт да извършват контейнерни приложения в облака Microsoft Azure, както и на местни изчислителни машини.

Съвместното решение се базира на платформа Red Hat OpenShift за Azure. То ще стане предпочитано предложение за клиенти, които по едно и също време употребяват артикули и услуги на Red Hat и Microsoft.

Ще бъде обезпечена поддръжка на контейнерни приложения на двете компании, на операционни системи, инфраструктурни съставни елементи и средства за оркестровка. Освен това екипите по продажби на Red Hat и Microsoft ще стартират взаимно софтуерните платформи на двете компании като база за облачни приложения и рационализация на съществуващите ИТ системи.
още по тематиката
Единната платформа OpenShift за хибриден облак на база Microsoft Azure и корпоративен дейта център ще разреши на клиентите да реалокират корпоративни приложения сред двете среди.

В допълнение, OpenShift решението на база Azure обезпечава ръководство на контейнери на основата на Windows Server и Red Hat Enterprise Linux и предлага нови способи за потребление на продуктите на Red Hat благодарение на инструментите за разработка на Microsoft.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР