Двете компании излязоха с общо изявление, в което обясняват, че

...
Двете компании излязоха с общо изявление, в което обясняват, че
Коментари Харесай

Три дози от ваксината на Pfizer/BioNTech неутрализират Омикрон

Двете компании излязоха с общо изказване, в което изясняват, че резултатите от " в началото лабораторно изследване " демонстрират, че тяхната ваксина против Covid-19 обезврежда разновидността Омикрон на ковид след три дози или цялостен режим с две дози плюс усилваща доза.

Производителите на медикаменти показаха, че тези, които са получили единствено две дози от имунизацията, са посочили приблизително повече от 25 пъти понижение на неутрализацията по отношение на разновидността на Омикрон, добавя БНР.

" Въпреки че две дози от имунизацията към момента могат да обезпечат отбрана против тежко заболяване, породено от разновидността Омикрон, от тези предварителни данни излиза наяве, че отбраната се усъвършенства с трета доза от нашата ваксина “, сподели основният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла.

" Гарантирането на допустимо най-вече хора да бъдат изцяло имунизирани с първите две дозови серии и по-късно с бустер остава най-хубавият метод на деяние за попречване на разпространяването на Covid-19 ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР