Двете коли паркирани фрапантно, буквално на самия площад „Тройката“. Така

...
Двете коли паркирани фрапантно, буквално на самия площад „Тройката“. Така
Коментари Харесай

„Паякът“ да не е излязъл във ваканция? Джип БМВ и Сеат цял ден си изкараха в нарушение в суперцентъра на Бургас


Двете коли паркирани фрапантно, безусловно на самия площад „ Тройката “. Така и не се откри кой да ги глоби

„ Паякът “ май е излязъл във почивка, тъй като през днешния ден проспа фрапантно нарушаване – джип БМВ с бургаска регистрация и „ Сеат “, през целия ден бяха спрени по безразсъден метод в супер центъра на Бургас - на ул. "Димитър Бракалов ".

Първият кадър е изработен в 11:49 часа. От него се вижда, че двете коли са паркирани безусловно на плочките на площад „ Тройката “.
 Първият кадър, изработен по обяд. Както се оказа нарушителите не са спрели за кратко
Вторият кадър е от 17:10 часа, когато на паветата бе единствено бургаски Сеат, който като че ли показваше, че за него разпоредбите не значат нищо, а законът е врата в полето.
 В 17:10 часа на мястото беше единствено Сеата
Малко по-късно на мястото се завърна джип БМВ с бургаска регистрация, който спря в периферията на градския площад, като че ли е притежател на земята.
 Малко по-късно и БМВ-то се завърна и паркира по същия възмутителен метод, като че ли мястото е негово, а не градски площад
В региона има абонаментен частен паркинг, както и синя зона. Банка пък си заплаща почтително по 240 лв. на месец за три служебни паркоместа в съседство. Но всички те наподобява са балъци, тъй като въпросните две коли паркират, както си желаят и наподобява никой не желае да ги забележи, гневят се бургазлии.

Флагман.бг ще наблюдава дали нарушителите ще бъдат глобени.

Пишете ни за други сходни случаи на или посредством платформата
 Минути след нашата обява, малко преди 18 часа, обстановката се промени. БМВ-то изчезна от ул. "Димитър Бракалов " в незнайна посока, а Сеатът бе изместен на служебното паркомясто на ДСК. Друг е въпросът дали има право да е там, тъй като това е заплатен абонамент с стеснен достъп до 19 часа. По всичко проличава, че нарушителите се разминаха - надали са били санкционирани, а по-скоро са се уплашили от медийния отзвук
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР