Двете жени, върху чиято кола се срути бетонно съоръжение над

...
Двете жени, върху чиято кола се срути бетонно съоръжение над
Коментари Харесай

Търси се кръв за двете ранени жени, върху които се стовари мост

Двете дами, върху чиято кола се срути бетонно оборудване над пътя край Девня, са потърпевши тежко. Майката и дъщерята са в болница.

Припомняме, минути след 9 часа сутринта водач на камион, движещ се по пътя Суворово - Девня, прави опит да премине през защитното оборудване, не съумява да реши габаритите си и част от структурата пада.

" За страдание, органите на реда или досъдебното произвеждане ще открият аргументите. Това, което знам е, че извънгабаритен автомобил, премиващ под това оборудване, след мощен удар пада и част от оборудването върху движеща се кола след автомобила ", показа кметът на община Девня Свилен Шитов пред bgonair.bg.

В автомобила са пътували две дами - на 61 години и на 41 години, те са тежко потърпевши и са превозени до болница във Варна.

" Вследствие на пътния случай двете дами претърпяват тежки увреждания на долните крака, а за случая е формирано досъдебно произвеждане по разказана на Районно ръководство - Девня ", показа началникът на КАТ - Варна Петко Камбуров.

Оказва се, че на основния път сред Суворово и Девня няма пътни знаци, които да не разрешават избрани габарити в сектора преди железобетонната структура.

А лекарите във варненската болница към момента не могат да кажат дали животът на потърпевшите дами е заплашен, само че вършат всичко по силите си за тяхното стабилизиране. От апел в обществените мрежи на околните на потърпевшите, стана ясно, че незабавно се търсят кръводарители.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР