Двете им години семеен живот бяха табу, но Лиса реши

...
Двете им години семеен живот бяха табу, но Лиса реши
Коментари Харесай

Лиса Мари Пресли Най-Накрая Проговори За Джако И Взриви Света: Твърде Дълго Мълчах!

Двете им години фамилен живот бяха табу, само че Лиса реши да наруши мълчанието. Финансови проблеми накараха певицата да подпише контракт с издателите от „ Gallery Books “, с цел да напише книга за живота си. В нея обаче водещ ще е бракът й с Джако. А тя дава обещание да напише в действителност пикантни детайлности от персоналния им живот.

В книгата ще стане въпрос за двугодишния брак на двойката. А за това Лиса ще получи 4 милиона $.

Издателите оповестяват, че Лиса ще приказва за значимите мъже в живота си, в това число за Елвис и Джако. Разкритията й за краля на попа обаче ще бъдат в действителност сензационни, споделят те пред пресата, цитират от ukr.net.

Всички са уверени, че Лиса този път няма да пази починалия крал на поп музиката. Особено откакто името му в последно време се свързва с обвинявания за принуждение на малолетни, както и в документалния филм „ Да напуснеш Невърленд “.

Лиса Мари Пресли се омъжи за Майкъл Джексън през 1994 година. Двамата обаче се разведоха през 1996. Малко по-късно Майкъл афишира, че чака дете от сурогатна майка. Медицинската сестра Деби Роу ражда две деца на музиканта — Парис и Принс — Майкъл. Майката на най-малкото му дете — Бланкет не е известна. Няколко години след гибелта му, щерка му Парис научи, че Джако не й е биологичен татко. След няколко несполучливи опита за самоубийство, тя потегли на терапия и се възвърне от контузиите, написа разкрития.

Към днешна дата дъщерята на Джако е прочут модел и се опитва като певица и актриса. Не е известно, по какъв начин тя и братята й ще одобряват разкритията на Лиса Мари, която ще опише още за татко им на обществото. И може да го съсипе.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР