Двете деца все още са в тежко състояние, намират се

...
Двете деца все още са в тежко състояние, намират се
Коментари Харесай

Д-р Валентин Димитров: Децата все още са в тежко състояние

Двете деца към момента са в тежко положение, намират се реанимация. Екипите на " Пирогов " организират всички нужни реанимационни мероприятия, които касаят тяхното положение. Това осведоми доктор Валентин Димитров, реализатор шеф на " Пирогов ", на брифинг за положението на двете превозени в София деца след злополуката на сръбски рейс на автомагистрала " Тракия ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Едното дете, след дълга интервенция през вчерашния ден и извършените интервенции, е прекарало относително по-спокойно нощта ", добави доктор Димитров. Той съобщи, че през днешния ден на дребния пациент му предстоят две оперативни интервенции.

“Няма директна заплаха за живота на децата, само че положението им не е леко ", акцентира Димитров. Той съобщи, че имат организация на всички екипи и всички структури на " Пирогов " при потребност.

Децата ще останат на лекуване в " Пирогов " до момента в който е належащо. “Няма причина - нито административна, нито друга заради, която да постанова да ги транспортираме другаде към този миг ”, съобщи той.

Димитров предложения и родителите на децата да беседват с него. Той изясни, че има информация, че родителите на 11-годишното и 12-годишното дете са пристигнали в столицата и следва среща с тях. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР