Двете дъщери на Иван Ласкин се събраха за рождения ден

...
Двете дъщери на Иван Ласкин се събраха за рождения ден
Коментари Харесай

Щерките на Иван Ласкин заедно за РД на София

Двете дъщери на Иван Ласкин се събраха за рождения ден на по-малката, видя HotArena!

Лъчезарната София, плод на безкрайната му обич с Алекс Сърчаджиева, навърши 10. Скоро ще е тийнейджърка. По този мотив се подвигна страховит детски ваучър, който с наслада огласиха приятелите на София. Сърчаджиева бе уредила няколко торти, с цел да има лакомства за всички деца - една в тъмните палитри и една бяло-розова. Два големи балона числа радваха София и означиха нейната възраст - 10.

През целия празник на детето близо до нея бе Люба, огромната щерка на Иван Ласкин от първия му брак с актрисата Мирослава Гоговска. Студентката почете домашния ваучър, само че освен от учтивост - Люба и София градят същинско другарство и постоянно ще се поддържат. " Диване на 10! ", малко и с обич означи Люба значимия ден за София.

Още до момента в който Ласкин бе на този свят, той постоянно събираше Люба и София и настояваше двете да бъдат близки, да бъдат същински сестри във всеки смисъл на думата. Затова и ги бе завел на общо море в Гърция. На поклонението на татко си студентката Люба не си разреши да покаже страсти и претърпя скръбта си надалеч от камерите и прожекторите. Тя се посвещава на здравната идея и желанието й е да избавя човешки животи, като е измежду отличниците в гимназията и университета.

Преди година тя за първи път разкри освен това за персоналния си живот и сподели фотография с приятеля си, собствен връстник. Двамата изкараха предишното лято в пътешестване из България и даже породиха въпроси ще има ли годежен пръстен скоро на ръката на Люба.

Aлекс Сърчаджиева към този момент е запазила единствено за нея, Люба и София пожеланията, които насочва за 10-ия й рожден ден. Миналата година, когато София навърши 9, Алекс й посвети следните вълнуващи думи: " Честит девети рожден ден, моя дребна и мощна София! Нямаш визия какъв брой доста те обичам! Обичам те безпределно! Обичам те повече от рибките в морето и звездичките на небето! Бъди смела, мое благо дете, и греби с шепи от живота! Смей се, играй и мечтай! Бъди щура, бъди добра! Бъди мъдра! Бъди това, което си, София, а ти си бисерче! И знай, че аз постоянно ще бъда до теб! А на теб, благи мой, Иван Ласкин, ти благодаря за най-прекрасния подарък, който ми направи - и това е Тя СОФИСИМАНИЯ! Честита да си, любов моя! ", написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР