Двете дами невинаги са били в цветущи отношения и доскоро

...
Двете дами невинаги са били в цветущи отношения и доскоро
Коментари Харесай

Лена кръстила детето на богиня и майката на Миро

Двете дами не всеки път са били в цветущи връзки и до неотдавна интензивно се говореше, че мъчно мелели брашно, а родителите на Мирослав не приемали леко свадите към снаха си, както и замесването ѝ в любовни триъгълници с Кирил Петков

Лена Бориславова, която стана майка на 19 септември за пръв път, е нарекла дъщеричката си Деа, като богинята на смяната в келтската митология. Изборът на име за наследничката на юристката и колегата ѝ Мирослав Иванов – народен представител от Политическа партия, явно не е инцидентен. Тъй като и двамата са основни фигури в партията на Кирил Петков, а околните връзки на самата Лена с водача ѝ не са загадка за никого, тя се спряла навръх това име. В дословен превод от латински то значи „ богиня “ и се счита, че носи шанс на притежателките си, написа вестник Ретро.

Изборът на първата писмен знак от името на дъщеричката на Лена и Миро също не е чиста случайност. Дълги месеци те подбирали имена, започващи с „ д “, тъй като майката на Иванов се споделя Димка. Те желали да ѝ окажат достойнството внучката да носи нейната буквичка, защото Бориславова не била съгласна да я нарекат напълно с името на свекърва ѝ. Двете дами не всеки път са били в цветущи връзки и до неотдавна интензивно се говореше, че мъчно мелели брашно, а родителите на Мирослав не приемали леко свадите към снаха си, както и замесването ѝ в любовни триъгълници с Кирил Петков. Те живеят в Ямбол, а допреди да забременее, Бориславова рядко им гостувала и не се чувствала добре пристигнала в дома им. Напоследък обаче в фамилията царели мир и обич и греховете към този момент били изкупени, споделят съграждани на родителите на Миро.

Гордият баща не пропусна да благодари на обичаната си за щастието, с което го е дарила, незабавно след раждането на Деа. „ Да си родител е велико, необикновено възприятие! Да виждаш живота през очите на своето дете и то да опознава света през твоите е магия! Благодаря ти, Лена, за това прелестно знамение, което ни подари! Да създадеш и дариш живот е в действителност велико! “, написа той във фейсбук профила си по случай появяването на бебето. Двамата с Лена получиха хиляди честитки и пожелания, само че измежду поздравленията в обществените мрежи липсват такива от Кирил Петков и формалната му брачна половинка Линда. Възможно е обаче двамата да са честитили персонално или пък по телефона на младите родители.

На първо време Лена щяла да разчита на помощ за бебето на сестра си Маргарита, която е доктор и се прибра от Париж поради раждането ѝ, както и на своята майка. Вероятно на по-късен стадий ще се наложи 33-годишната амбициозна юристка да си е наеме и бавачка, с цел да може да съчетава майчинството с работните си задължения. Самата тя в свое изявление наскоро призна, че не е примерна къщовница. „ На мен домакинските занимания не са ми уязвимост нито като желания да ги свърша, нито като успеваемост. Загуба на време е. Майка ми в никакъв случай не ме е съветвала да се изучавам да сготвям на мъжа или че би трябвало да мия чиниите “, сподели наскоро Лена. Тя и Иванов живеят в апартамент в столичния квартал „ Лагера “, който е платен на заем и към момента изплащат. Скоро те направиха цялостен ремонт на жилището си и обособиха детска стая за появяването на първата им рожба.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР