Двегодишно момиче се удави, след като падна в езерце във

...
Двегодишно момиче се удави, след като падна в езерце във
Коментари Харесай

Момиче, 2, се удави в езерце във ферма, след като се промъкна през оградата и „оставено без надзор за 30 минути“

Двегодишно момиче се удави, откакто падна в езерце във плантация, като беше оставено „ без контрол за интервал от 30 минути “, стана ясно от следствие.

Мези Елизабет Ломакс-Нютон е била открита „ с лицето надолу “ във водата и камерите за видеонаблюдение демонстрират, че тя е била там към 15 минути, преди да бъде открита. Трагичният случай се случи във фермата Crab Fold, в Атертън, на 8 ноември 2021 година Малкото дете, което беше единствено на две години и три месеца, беше откарано по неотложност в болница, откакто „ инцидентно “ се гмурна във водата през част от оградата, която беше отчасти паднал.

Разследването в Coroner's Court в Болтън откри, че Мейзи не е реагирала, когато е открита, и че се е „ удавила вследствие на потапянето “ във водата. Службите за незабавна помощ са посетени и е стартирана незабавна реанимация от парамедици на мястото на случая и откакто тя е била трансферирана в Royal Bolton Hospital. След това Мейзи беше преместена в Кралската детска болница в Манчестър по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР