Двегодишно момченце застреля случайно баща си във Флорида, предаде Франс

...
Двегодишно момченце застреля случайно баща си във Флорида, предаде Франс
Коментари Харесай

Двегодишно момченце застреля случайно баща си във Флорида

Двегодишно момченце простреля инцидентно татко си във Флорида, съобщи Франс прес, като се базира на локалните управляващи в югоизточния американски щат.

Инцидентът станал покрай Орландо на 26 май.

Детето произвело изстрел със заредено оръжие, оставено без контрол от неговите родители. Когато служители на реда пристигнали на мястото по сигнал, те заварили майката на момченцето да прави сърдечен масаж на простреляния му татко.

26-годишният мъж умрял малко откакто бил откаран в болница. Първоначално служителите на реда помислили, че той се е самоубил, само че най-голямото от трите деца на фамилията обяснило, че изстрелят е бил създаден от дребното му братче.

Бащата, майката и трите им деца, в това число петмесечно момиченце, били в една стая по време на нещастието.

Двамата родители били пуснати условно на независимост, откакто били направили няколко престъпления, свързани с немарливо отношение към децата и приложимост на опиати.

Съединените щати постоянно стават сцена на сходни драми, отбелязва Агенция Франс Прес. През август предходната година двегодишно момченце простреля в главата майка си, до момента в който тя взела участие във видеоконферентна среща.

Освен това дебатите за стягане на контрола върху огнестрелните оръжия в Съединени американски щати се възобновиха с цялостна мощ след няколко смъртоносни стрелби напоследък, в това число в учебно заведение в щата Тексас, където на 24 май младеж умъртви две учителки и 19 деца, преди да бъде убит от служител на реда.

Губернаторката на Ню Йорк Кати Хоукъл подписа закон, забраняващ на поданици на североизточния щат под 21-годишна възраст да купуват полуавтоматично оръжие, съобщи Асошиейтед прес.

" Днес е началото, а не краят ", сподели Хоукъл, имайки поради предприемането на ограничения против епидемията от принуждение с огнестрелни оръжия в Съединени американски щати. Тя акцентира, че този проблем няма да се реши " с мисли и молебствия, а със мощни дейности ".

Ню Йорк е един от първите американски щати, подхванали съществени ограничения за надзор върху огнестрелните оръжия след вълната от смъртоносни всеобщи стрелби, отбелязва АП.

Губернаторката на Ню Йорк е демократка, а партията има огромно болшинство и в двете камари на щатското законодателно заседание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР