Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара

...
Двегодишно дете се качи в автомобила на баща си, подкара
Коментари Харесай

Двегодишно дете подкара колата на баща си и се вряза в заведение в Монтанско

Двегодишно дете се качи в автомобила на татко си, подкара го и се вряза в заведение. Случаят е от монтанското село Мърчево. По време на случая е имало доста хора, седящи на масите. Колата е съумяла да се спре сама, откакто се е блъснала в циментов дирек.

Двегодишното момче било дружно със своите родители. Те били на метри от автомобила, когато видели, че той потегля.

„ Тръгнах да си взема цигари и се отбих до един мой другар, който седеше тук за доста малко и изведнъж виждам колата към този момент потегли, а то детето влезнало вътре и завъртяло ключа “, изясни бащата Живко Методиев пред Нова тв.

„ Видяхме, че колата идва оттова и народа се разбяга. Ако имаше някой по- остарял човек и мъчно преносим, мъчно ще стане, с цел да избяга “, смята Теофил Валентинов, който е бил свидетел на случилото се.

„ Тръгнах да отворя вратата, само че тя при потегляне се заключва. Опитах се да спра, да извадя ключа, само че не съумях “, споделя още бащата. Около масите седели над 15 мъже и дами. Никой не е потърпевш. Детето също няма пострадвания. Според бащата то даже не разбрало какво се случва.

„ Не съм му показвал, само че това си е дете и всичко се чака. Вече постоянно ще си изкарвам ключа от колата “, добавя Методиев.

От полицията в Монтана оповестиха, че за случая няма подаден сигнал до органите на реда, по тази причина са се самосезирали. А на бащата на детето ще бъде формиран акт.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР