Двегодишно дете от Кичево е починало след нанесен побой от

...
Двегодишно дете от Кичево е починало след нанесен побой от
Коментари Харесай

Баща преби до смърт двегодишното си дете от Кичево

Двегодишно дете от Кичево е умряло след нанесен побой от татко му, против който е почнало досъдебно произвеждане, оповестяват медиите в Северна Македония. Според представителя на Министерство на вътрешните работи Охрид Стефан Димовски от 2011 година до предходната година 30-годишният татко има 50 престъпни обвинявания за обири и грабежи, два пъти е осъждан и изтърпял ефикасни присъди.

Мъжът получава обществени помощи, в фамилията има 7 деца и до този миг в полицията или Центъра за обществени грижи от Кичево няма подадени сигнали за домашно принуждение. 

Побоят над двегодишното момиченце се е случил на 18 декември късно вечерта, а детето е било закарано в болничното заведение в Кичево със строшен череп, кръвоизлив в мозъка и счупени ребра, а от там е било превозено до клиника в Скопие, където е умряло на 8 януари, оповестява телевизия Телма.  

При диалог с служителите на реда майката декларирала, че детето се е блъснало по време на игра и към този момент против нея няма формирано произвеждане, а по-нататъшни ограничения ще бъдат взети след консултация и инструкции на прокуратурата, а бащата е в пандиза в Битоля с постановена мярка арест за 30 дни, допълват медиите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР