Две зодии ще имат безумния късмет да открият голямата си

...
Две зодии ще имат безумния късмет да открият голямата си
Коментари Харесай

ДВЕ зодии ще открият голямата си любов до края на годината

Две зодии ще имат безумния шанс да открият огромната си обич до края на тази година. Тях ги чака незабравимо и шеметно странствуване в света на любовта, което толкоз от дълго време чакат. Щастливците са:

Лъв
Понякога животът се обръща в миговете, когато минимум очакваш. И за благополучие е за положително. В края на тази година ще се запознаете с двама нови индивида, които ще дадат " поръчка " съществено да влязат в живота ви и да останат там вечно. Но в сърцето няма място за повече от един човек, за това ще ви се наложи да извършите избора на живота си. Хубавото е, че сърцето ви ще ви подскаже и ще знаете кое е вярното решение, макар че разсъдъкът ви може да споделя друго. Догодина ви чака най-прекрасното премеждие, което ще завладее сърцето и мозъка ви. Ще усетите какво е то същинското благополучие и споделената обич. Очаква си красива любовна приказка, която заслужавате и чакате от толкоз време насам. Насладете се на всеки един миг и в никакъв случай не забравяйте да благодарите на ориста за подаръка, който ви е изпратила.

Водолей
Водолеите във връзка може да се изненадат, тъй като е допустимо скоро да приключат ненадейно връзката, в която се намират сега. Това не важи за всички представители на този зодиакален знак, а единствено за тези, които са родени в средата на февруари. Всеки Водолей, който си няма половинка, може да се надява, че ориста ще му изпрати Голямата Любов още при започване на другата година. Ще срещнете човек, който ще ви се коства, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, деликатност и обич, от която сърцето ви обезверено има потребност, с цел да се съживи и да стартира да обича още веднъж. Това ще е една шеметна връзка, която ще се развие доста бързо и нищо чудно към края на 2017 година да се окажете сгодени. /blitz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР