Две южноазиатски нации са готови да възобновят разгорещеното си съперничество

...
Две южноазиатски нации са готови да възобновят разгорещеното си съперничество
Коментари Харесай

Преглед: Бангладеш срещу Шри Ланка T20 серия по крикет

Две южноазиатски народи са подготвени да възобновят разгорещеното си съревнование по крикет със серия от три мача Twenty20, до момента в който гледат към идното Световно състезание ICC T20 2024.

Бангладеш и Шри Ланка – не Индия и Пакистан – ще изиграят първия мач от серия T20 в Силхет, Бангладеш в понеделник, по-малко от три месеца преди забележителното събитие на годината в крикета.

Капитанът на Бангладеш Наймул Хосейн Шанто сподели в неделя, че желае неговият тим да употребява серията, с цел да усъвършенства формата преди Световното състезание през юни.

Поредицата бележи началото на едномесечната обиколка на Шри Ланка в Бангладеш, която включва също три еднодневни интернационалните надпревари и два теста.

Шанто сподели, че е извънредно значимо да „ играят като тим “, отбелязвайки, че са постигнали огромни победи предходната година, когато „ всеки способства “.

Бангладеш победи международния първенец Англия с 3-0 вкъщи през 2023 година и също по този начин завоюва серии против Република Ирландия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР