Две, вече пораснали дъщери, има Мартин Николов - Елвиса. Малцина

...
Две, вече пораснали дъщери, има Мартин Николов - Елвиса. Малцина
Коментари Харесай

Хубавици: Ето ги двете щерки на Мартин Николов - Елвиса!

Две, към този момент пораснали дъщери, има Мартин Николов - Елвиса. Малцина са наясно с този факт, в случай че не са гледали деликатно " Игри на волята ", където девойките се демонстрираха във визитката на баща си. Двете към този момент съвсем го настигат на растеж и се споделят Каролин и Мария-Никол. А на влизане на татко си във формата, му пожелаха да не се излага... Което, несъмнено, беше посрещнато със смях от Елвиса.

Днес той се изфука с хубавиците си в мрежата, а консуматори го попитаха дали тийнейджърките не страдат за разпадналата му се връзка с Емануела. Марто не отговори нищо, единствено се засмя, само че негови близки другари разкриха, че дъщерите му меко казано не харесвали чалгарката.

И това не е от момента, в който Ема обществено оплю татко им и го упрекна, че е шизофреник и негодник, а от доста по-рано. Те били уверени, че певачката няма никакви усеща към татко им, а е просто една интересчийка, която преследва все мъже с затлъстял сметки.

" Как пък един път не я видяхме да се хване с някой готин, интелигентен, занимателен, само че който да е по-обикновен човек и да не разполага с пари?! Такива златотърсачки като нея си личат от километри, единствено й вижте погледа ", говорели девойките.

А съгласно симпатизанти на Елвиса, са безусловно прави.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Елвиса Емануела Мартин Николов Елвиса Каролин и Мария Никол Игри на волята Мартин Николов чалгарка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР