Две ударни акции са проведени срещу разпространението на наркотици в

...
Две ударни акции са проведени срещу разпространението на наркотици в
Коментари Харесай

Ударни акции в Столипиново! Две фамилии са в ареста за разпространение на наркотици

Две ударни акции са извършени против разпространяването на опиати в етническия квартал Столипиново, научи TrafficNews. Според източници в петък Криминална полиция са навлезли по улиците, като четирима са били задържани.

Двама от тях са известният Али Бозев и неговата брачна половинка Мааля. Полицията ги е задържала на ул. „ Сполука”, където се намира и домът им. Униформените са иззели дребна част хероин. В махалата се приказва, че най-вероятно Али и брачната половинка му са разбрали за акцията и са се отървали от по-голямата част дрога.

Това не е първото нарушение на семейството Бозеви. Още преди две години брата на Али Бозев- Альоша бе арестуван по време на огромна акция на пловдивската престъпна полиция. Двамата развиваха бизнес с денонощен „ магазин за наркотици” в една от къщите на ул. „ Сполука”. Източници споделелят, че Альоша сега отвън рамките на пандиза.

Междувременно е извършена още една полицейска акция против друга фамилия в прилежаща улица. Те са били предадени от техен клиент, който е купил от тях огромно количество хероин, само че е бил хванат от полицията. Жители на Столипиново описаха, че в петък вечер криминалисти са обикаляли из махалата. По-късно наркодилърите са се предали сами. Техният клиент е бил хасковлия, с който са се срещнали отвън рамките на квартала.

Четиримата са арестувани за 72 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР