Две учителки от община Левски са наградени с високи отличия

...
Две учителки от община Левски са наградени с високи отличия
Коментари Харесай

Две учителки от община Левски са наградени с високи отличия на международен конкурс за педагози

Две учителки от община Левски са наградени с високи оценки на интернационален конкурс за педагози, оповестиха за Българска телеграфна агенция от общината.

Снежина Любенова и Севдие Алиева са от екипа на Детска градина "Слънце " - Левски. Отличията са от Международния конкурс за учители "Извънкласните и извънучилищните действия - за стабилно качествено образование и образование на учениците - 2020 ".

Журито е било в състав: проф. доктор Нели Бояджиева, учител в СУ "Св. Климент Охридски ", Величка Николова, шеф учебно заведение в София и ръководител на Секцията на учебните заведения с профилирано и разширено проучване на музика в България към Асоциацията на европейските музикални учебни заведения и Таня Леонидова, редактор във в. "Учителско дело ".

От община Левски Снежина Любенова е получила първа премия на журито, специфичната премия на публиката. Севдие Алиева е удостоена с премия на Секцията на учебните заведения с профилирано и разширено проучване на музика към Европейската музикална асоциация и Асоциацията на учебните заведения с профилирано и разширено проучване на хореография.

Над 150 учители от цялата страна са изпратили разработки, в които са обобщавали и мултиплицирали педагогичен опит и са предложили хрумвания по тематиката на състезанието.

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев е връчил премиите на спечелилите, се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР