Две турски компании, които продават стоки на Русия, са били

...
Две турски компании, които продават стоки на Русия, са били
Коментари Харесай

Две турски компании влизат в списък със санкции

Две турски компании, които продават артикули на Русия, са били включени в списъкa със наказания на Обединеното кралство, оповестява турският в. " Айдънлък ".

Позовавайки се на БиБиСи, вестникът показва, че съгласно известие на английското външно министерство измежду глобените компании попадат и основаните в Турция Търкик Юниън (Turkik Union) и Азу Интернешънъл (Azu International). 

" Айдънлък " се е свързал с представители на Търкик Юниън, които са споделили, че решението на английските управляващи е довело до обстановка, при която преводите на компанията в турски банки са били лимитирани, като това, по думите им, важи даже за вътрешните преводи на сдружението. 

" Това е обстановка, която ни принуждава да закрием сметки и да прекратим комерсиалната си активност. Нашите чиновници и даже сметките на сдруженията, с които работим, са лимитирани. Турция не е страна по глобите. Спазването на тези наказания е в прорез с турското законодателство и суверенитета на Република Турция. Ще заведем правосъден иск ", споделят чиновници, представени от " Айдънлък ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР