Две-три чаши питие могат да превърнат секса в истински празник.

...
Две-три чаши питие могат да превърнат секса в истински празник.
Коментари Харесай

Учените откриха колко чаши от коя напитка гарантират супер секс

Две-три чаши пиво могат да трансфорат секса в същински празник. Оказва се, че алкохолът в премерени количества способства за правене на обич. Добре се отразява и на продължителността на половия акт. Доволни са и двете страни.
Най-подходящо се оказало шампанското. Точно по този начин, за откритата от монасите в региона Шампан във Франция напитка в Средновековието става дума. Заключението е на френски и американски учени, които изследвали над 70 двойки на друга възраст.
Прекалите ли обаче – идват проблемите. Над три водки или различен корав алкохол могат да ви лишат въоще от опция да вършиме секс. Прекаленото пиянство води до полово изтощение у доста мъже, без значение от възрастта.
Учените открили също, че до 22-23-годишна възраст мъжете са по-бързи в леглото. Много страсти – къс акт, такова е заключението. От 27 години нагоре темпото пада, само че продължителността нараства. Най-вече поради по-ниските децибели на страстите. Най-ниски са те в така наречен „ секс за спорт “, практикуван от някои дами и мъже.
Най-големите провали в леглото са регистрирани при инцидентните връзки, до които се стига след незадълбочено запознанство и наливане с алкохол. Такива са вечерните запознанства в питейни заведения и заведения за хранене или в многолюдни компании.
Затова, учените предлагат: дълго ухажване, малко шампанско и любовна игра ви подсигуряват прелестно преживяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР