Две трети от гласоподавателите биха подкрепили въвеждането на срещу коронавирус

...
Две трети от гласоподавателите биха подкрепили въвеждането на срещу коронавирус
Коментари Харесай

56% от гърците подкрепят по-строгите ограничения за Covid

Две трети от гласоподавателите биха подкрепили въвеждането на против ковид за професионални категории, които имат контакт с огромни групи хора, само че 20% биха били твърдо срещу. Това сочат резултатите от изследване на публичното мнение в Гърция, оповестени през днешния ден.

Проучването на Pulse за частната телевизионна компания SKAI откри, че 56% от интервюираните биха подкрепили още по-голямото стягане на ограничаващите ограничения за неимунизираните. В анкетата са включени и тези, които са се ваксинирали през последните два месеца и какво е довело до смяна на мнението им. Около 38% са дали отговор, че са потърсили имунизацията въз основа на информация от лекари и учени, 24% - заради утежняване на обстановката с пандемията, а 19% - от угриженост за личното си здраве и това на фамилията си.
Гърция наподобява решена да не постанова локдаун в четвъртата вълна
Четвъртата вълна на пандемията от ковид ще бъде " най-тежката ". В момента Гърция минава през нея, само че държавното управление е решило да...

Само 6 на 100 са дали отговор, че са се ваксинирали, тъй като е била наложителна за работа, а други 6% - поради рестриктивните мерки на държавното управление за неимунизираните.

Сред неимунизираните 48% са декларирали, че биха отказали да се имунизират, а една четвърт са декларирали, че ще им е нужна " повече информация ", с цел да трансформират решението си, предава БГНЕС.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР