Две трагедии и серия от изпитания бележат любовта на Емилия

...
Две трагедии и серия от изпитания бележат любовта на Емилия
Коментари Харесай

Трагедии и серия изпитания бележат любовта на Емилия и Жорж Башур

Две нещастия и серия от тествания бележат любовта на Емилия и Жорж Башур. Певицата и предприемачът, които са дружно към този момент от няколко години, а през февруари се роди общата им щерка Жоржина, минават през превратностите на живота с религия и взаимната си поддръжка.
След като през май 2018 година в злополука почина синът на предприемача, през есента на предходната година фамилията бе разтърсено от гибелта на младия реализатор Денис Теофиков, с който Емилия е близка другарка и има няколко дуета. Малко по-късно певицата, която тогава към този момент бе в напреднала бременност с щерка си Жоржина, научила, че майка й е с ковид. Впоследствие положението й се влошило и постъпила в болница, където била сложена на апаратно дишане. И въпреки околните й да спестявали детайлности за влошеното й здраве, певицата усещала, че е по този начин, когато разговаряла с нея. „ Майка ми можеше изобщо да не види Жоржина ” , проплака Емилия пред Петя Дикова в предаването „ Тази събота и неделя ” през уикенда. За благополучие лекарите в родния град на певицата Гълъбово съумели да спасят майка й и през днешния ден се радва на дребната Жоржина и останалите си внуци.

„ Лекари ни споделиха, че няма да имаме дете ”, показа Емилия за другото тестване, през което с Жорж Башур трябвало да преминат. Двамата доста желали да си имат дете, пробвали, само че не се получило и по тази причина се съветвали с лекари. „ Ние го приехме безусловно обикновено, тъй като след подобен изживян стрес... Той има дете, аз – също, и нямахме фикс концепция, която да ни накара да се подлагаме ин витро и по този начин нататък ”, описа Емилия, която има наследник и щерка от някогашния си мъж с предприемача Коко Динев. Жорж Башур също има щерка от предходна връзка, от която е и синът му, който загуби през 2018 година Тъкмо тази покруса има поради Емилия с „ изживения стрес ”. Затова и приели, когато лекари им споделили, че няма да имат общо дете. „ И тъкмо, когато се бяхме отказали, в един безоблачен, прекрасен ден разбрах, че съм бременна. И въобще по този начин пристигна като гръм от ясно небе. При се случи изцяло ненадейно. Дойде изведнъж, доста се шашардисахме от новината ”, показа Емилия с усмивка.

Тя схванала, че ще има трето дете в миг, в който е на върха на попфолк класациите с шлагера си „ Турболенция ”. Тогава Емилия се била съсредоточила върху кариерата си, „ наредила си участия ”, само че когато типичните за бременността моменти на дискомфорт зачестили, неотложно трансформирала проектите си. Прекратила участията си, всевъзможни изяви. Едва неотдавна тя възобнови изявите си, за което имаше и доза рецензия. Причината е, че се е върнала към участията си прекомерно скоро след раждането на щерка си Жоржина. Емилия въпреки всичко съумява да съчетава майчинството с кариерата, дори показа, че с Жорж напълно сами се грижат за Жоржина. „ В момента и кърмя, не мога да я оставя на някой различен... Ние с Жорж сме доста чувствителни, грижовни родители. Това, че върша участия, не значи, че съм си оставила детето и просто пропущам доста моменти. Не, не е по този начин. Когато човек си провежда нещата, с дисциплинираност всичко си подреди и нещата се получават. Прекалено доста обгрижваме децата си, освен Жоржина... Направили сме си по този начин нещата, че да можем да се оправяме с четирите ни деца ”, показа Емилия.

Тя към момента не е възвърнала перфекната си работа от преди бременността. „ Не е отслабнала ”, сподели певицата с възприятие за комизъм, очевидно повтаряйки по-нетактичните мнения. Тя се възхищава на дамите, които имат прелестни бременности и след раждането незабавно са си в старите облекла, аз не съм от тези. Не съблюдава диети и режими, тъй като сега се грижи за Жоржина и кърми. „ Имала съм страхове да не се случи нещо с гласа ми, другояче в никакъв случай не съм се страхувала, че някой може да ми вземе мястото, тъй като съм сигурна в себе си. Чувствам се мощна, добре, супер във формата, в която се намирам сега. Имам поради, не съм от тези, които броят годините или да си споделям: „ Аз одъртявам... ”, или нещо да се самосъжалявам. Не, в противен случай. С всеки минал ден се усещам по-силна, по-уверена, по-щастлива ”, сподел и Емилия. Тя призна, че като по-млада нямала това самочувствие. Днес знае коя е, какво може да пее, какво – не, къде да „ извади козовете си ” и в какво да не се впуска, усещайки, че единствено ще даде сила и няма да се получи. „ Знам къде мога и къде – не ”, показа Емилия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР