Две тежки катастрофи край Пловдив. Една жена загина и 13

...
Две тежки катастрофи край Пловдив. Една жена загина и 13
Коментари Харесай

Две тежки катастрофи с една жертва в Пловдивско

Две тежки произшествия край Пловдив. Една жена почина и 13 души пострадаха в случаите. Рано сутринта микробус с туристи се обърна на автомагистрала „ Тракия " в посока Бургас. Пътниците са леко потърпевши. Часове по-късно, на пътя Пловдив - Садово се сблъскаха три коли, 46-годишна жена почина на място.

Пловдив

Инцидентът с микробуса е станал на 147-я километър на автомагистралата в посока Бургас. Шофьорът е изпълнявал постоянен курс от Пловдив до Варна. Автобусът е потеглил от автогара " Юг " в 7 без 15. 35 минути по-късно се обърнал в канавката.

В буса са пътували 12 души, измежду които две деца. Повечето са единствено с охлузни рани и натъртвания, без заплаха за живота. Двама чужденци са отказали да бъдат настанени в болница. Шофьорът, който е с дълготраен опит зад кормилото не е използвал алкохол. Той съобщи, че не може да си изясни по какъв начин е станал случаят.
Йордан - водач: Не съм задремал. - С каква скорост карахте? - С 90 км.
Три часа по-късно на пътя Пловдив - Садово катастрофираха три автомобила. На място е починала 46-годишна жена, която карала едната кола. Други двама са в тежко положение в болница. Заради случая, часове народ придвижването беше затворено.
  За Великден: За Великден: "Пътна полиция " ще следи за водачи използвали алкохол и наркотици​
По време на Великденските празници "Пътна полиция " ще организира профилирани интервенции против водачи използвали алкохол и опиати. Това сподели на брифин...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР