Две танцьорки в стриптийз клуб в Алабама съдят бившия си

...
Две танцьорки в стриптийз клуб в Алабама съдят бившия си
Коментари Харесай

Танцьорки съдят стриптийз клуб, твърдят, че е „принудил социалистическа икономическа система“, като ги е принудил да споделят бакшиши

Две танцьорки в стриптийз клуб в Алабама съдят някогашния си шеф за няколко хипотетични нарушавания, които включват „ социалистическа “ система за шерване на бакшиши.

Бившите танцьорки в стриптийз клуба Sammy's в Бирмингам, Алабама споделиха, че притежателите на клуба са „ принудили социалистическата икономическа система “, като са претендирали от тях да споделят бакшишите си измежду личния състав на клуба като част от „ противозаконен бакшиш “.

„ [Собствениците на клубове] постановиха социалистическа икономическа система на танцьорите, задължавайки ги да субсидират своите сътрудници “, се споделя в делото, заведено в Северния окръг на Алабама в неделя.

Двете танцьорки, които не бяха разпознати в делото, споделиха, че са класифицирани като самостоятелни реализатори и отхвърлиха минимална заплата и ексклузивен труд.

„ Докато са били наети от ответници, на ищците е отказано погашение на минимална заплата и ексклузивен труд като част от схемата на ответниците за систематизиране на ищци и други...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР