Две срещи от втория кръг на мъжката волейболна Суперлига предстоят

...
Две срещи от втория кръг на мъжката волейболна Суперлига предстоят
Коментари Харесай

Хебър срещу Левски и Пирин срещу Марек в мъжката Суперлига днес

Две срещи от втория кръг на мъжката волейболна Суперлига предстоят през днешния ден. В единия мач тимът на Хебър (Пазарджик) приема Левски София. В другия един против различен се изправят отборите на Пирин (Разлог) и Марек Юнион-Ивкони (Дупница).

Шампионите от Пазарджик ще изиграят първия си дуел от родния шампионат за този сезон след редица контроли, борбата за Суперкупата на България и срещите от най-престижния европейски шампионат - Шампионската лига. Двубоят е в пазарджишката зала " Васил Левски " и стартира в 19.00 ч.

В първия си дуел от елита състезателите на Николай Желязков изиграха зрелищен конфликт с Монтана в личната си зала. " Сините " отстъпиха с 2:3 гейма, като играха главно с млади волейболисти и без чужденците си.

За срещата с Хебър обаче Левски картотекира единия от легионерите си. " Сините " ще могат да разчитат в този дуел на аржентинеца Алехандро Торо.

В другия мач през днешния ден, в югозападното дерби Пирин (Разлог) гостува на Марек Юнион-Ивкони (Дупница). Срещата е от 18.00 ч. в зала " Септември " в Разлог.

Дупничани започнаха сезона с победа като хазаин над Черно море (Варна) с 3:1 гейма. Преди това момчетата на Найден Найденов завоюваха другарски шампионат в Сърбия, след което приключи трети за Купа " Борис Гюдеров ".

Пирин пък започва сезона с проваляне от Нефтохимик 2010 (Бургас).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР