Две спецакции за ден проведоха полицаите в Бяла Слатина, съобщиха

...
Две спецакции за ден проведоха полицаите в Бяла Слатина, съобщиха
Коментари Харесай

Две спецакции за ден проведоха полицаи във Врачанско

Две спецакции за ден организираха служителите на реда в Бяла Слатина, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 13 до 16 часа е извършена профилирана интервенция за засилени инспекции на водачи, за ръководство на коли с превишена скорост, според авансово направен график на TISPOL.
Констатирани са 8 нарушавания, за които са формирани 8 eлекторнни фиша.
Същият ден от 17 до 21 часа в Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция по отношение на акция на полицията “Безопасно лято “, превантивна активност за понижаване броя на настъпилите произшествия със починали и ранени, като една от аргументите е ръководство от водачи под въздействието на алкохол, погрешно паркиране, противопоставяне на контрабандата и разпространяването на акцизни стоки-тютюневи произведения, алкохолни питиета без български акцизен бандерол и наркотични субстанции. Проверени 29 коли и 41 души. Съставени са 2 акта и 2 фиша по Закона за придвижване по пътищата, 1 акт по кодекса за обезпечаване и 2 акта по Закона за българските персонални документи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР