Две сгради на Кино Арена в София се продават публично,

...
Две сгради на Кино Арена в София се продават публично,
Коментари Харесай

Кинокомплексите “Арена Запад и “Арена Младост се продават от ЧСИ за над 6 милиона лева

Две здания на Кино Арена в София се продават обществено, стана ясно от известие на КЧСИ. Обект на обществената обмен е единствено правото на благосъстоятелност без правото на прилагане на парцела и за двете здания.

" Арена Запад " на бул. " Тодор Александров " е с начална цена от към 3,6 млн. лева, дружно с терена върху който е издигната постройката. В нея има 15 киносалона, заведения за хранене и е с разгъната застроена повърхност от близо 17 хиляди кв. м.

Другата постройка е " Арена Младост ", в " Младост " 4 е с начална цена от близо 2,5 млн. лева Тук не е включен теренът, върху който се намира постройката. Комплексът в " Младост " разполага с 15 киносалона и заведения за хранене и е с разгъната застроена повърхност от 15 100 кв. м.

През май предходната година двете кина затвориха порти поради правосъдни разногласия на притежателите на " Кино Арена " с кредиторите им. Оферти за парцелите се одобряват до 3 декември в канцеларията на Софийския областен съд. Евентуалният покупател би трябвало да стане явен на 4 декември.

Като притежател и на двете здания е посочено сдружението " Лето Инвест " ООД.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР