Две сестри от американския град Чикаго убиха човек по погрешка.

...
Две сестри от американския град Чикаго убиха човек по погрешка.
Коментари Харесай

Сестри сбъркаха умиращ непознат с родния си брат и направиха нещо много страшно

Две сестри от американския град Чикаго убиха човек по простъпка. Роузи и Бренда разрешили на лекарите да изключат чужд мъж от животоподдържащата инсталация, приемайки, че е брат им, оповестява CBS Chicago.

В средата на май Роузи Брукс получила позвъняване от болничното заведение. Лекарите й съобщили, че брат й Алфонсо е настанен в интензивното поделение. Американката неотложно се отправила към лечебното заведение дружно със сестра си Бренда. Роузи споделя, че болният бил включен към уред за командно дишане. Тъй като лицето му било обезобразено след побой, сестрите не били сигурни дали това е брат им. Медицинската сестра обаче им споделила, че от полицията разпознали планове преди няколко седмици на улицата мъж като Алфонсо Бенет. Отпечатъци не му били сваляни поради „ незадоволително финансиране”.



Алфонсо имал престъпно минало и рядко общувал със сестрите си. Роузи и Бренда решили, че мъжът в болничната стая е брат им и подписали единодушие да бъде изключен от апарата. Няколко минути по-късно пациентът умрял, а опечалените родственици се заели с организирането на погребението му. Малко по-късно обаче им позвънила друга сестра, която им съобщила, че брат им е жив и „ преди малко влезе в дома ми”.

„ Много е тъжно, че нещата се случиха по този начин. Взехме всички тези решения за човек, който не е член на фамилията ни”, споделя Бренда.

Самоличността на умрелия била открита в моргата, откакто му взели отпечатъци. Полицията търси околните му.
Органите на реда проверяват случилото се. От полицията оповестяват, че взимат отпечатъци единствено от пациенти, направили закононарушение или хора, които към този момент са в моргата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР