Две села опустяха днес след черната новина за смъртта на

...
Две села опустяха днес след черната новина за смъртта на
Коментари Харесай

Кървави подробности за трагичната смърт на загиналите мотористи при касапницата край Златарево

Две села опустяха през днешния ден след черната вест за гибелта на кметския наместник на село Вишлене и шурей на кмета на Кавракирово Ал. Треновски, Марин Димитров и 16-годишния му племенник.

Двамата починаха при злополука с мотора им, който се удари в джип БМВ на пътя Петрич - Първомай. Момчето е наследник на сестрата на Треновски, която през днешния ден при вестта за гибелта на детето си, безусловно се свлякла пред очите на сътрудниците си в Спешен център - Петрич, където работи като санитар. Колабирала и брачната половинка на Марин, която неотдавна родила, двамата имат няколкомесечно бебе. Неописуема покруса.



На Треновски се паднала тежката задача да заяви на околните си за гибелта на роднините си, които тази заран тръгнали по работа в Петрич, свършили я и тръгнали към село Първомай.

Минути след случая на мястото дойде и кметът Бръчков, който бе шокиран. Кметският наместник на Вишлене бе един от най-хубавите кметове в региона. Върл почитател на моторите и любим на селото. Тази заран никой не можеше да повярва, че това се е случило.

Когато търсехме имената по починалите, хората ни споделяха: Не бързайте, единствено мотора е на Марин, може и той да не го е карал.... Оказа се, обаче, че на пътното платно лежи Марин, екипите на Спешна помощ не са съумели да го разпознаят в първите минути, само че след инспекция на документите черната новина бе доказана. Младежът с него нямаше документи. Бе разпознат от роднините си. Кървав пъкъл, който потресе региона.

Марин Димитров и фамилията му отглеждали зеленчуци, бил трудолюбив и безоблачен млад мъж, който всички уважавали. Прекрасно семейство направил с кметската щерка. Фейсбукът на Марин завря, хората пишат сърцераздирателни мнения, ужасени от днешния случай.

Племенникът на Треновски неотдавна приключил 8 клас. Двамата с Марин били близки другари... Днес две села в Петричко са в печал. Две майки изгубиха чедата си, а едно малко момченце остана без татко, който няма да помни.... Жалко за два погубени живота.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР