Две седмици след трагедията на бул. Сливница, при която шофьор

...
Две седмици след трагедията на бул. Сливница, при която шофьор
Коментари Харесай

Две седмици след трагедията на бул. „Сливница”: Какви мерки са предприети

Две седмици след нещастието на бул. „ Сливница ", при която водач умъртви двама младежи и след непрекъснати митинги от страна на живеещите в региона - първи ограничения за обезопасяването на съдбовния път. Пешеходният светофар работи непрекъснато , инсталирани са табла за скорост, както и разграничителни острови и неравности, осведоми.

„ 15 дни след злополуката не стопираме да се борим и да желаеме от институциите съответни ограничения. Нашите претенции бяха обединени и подадени към съответните отговарящи за това. Поискахме да бъде оправена пътната маркировка, да бъдат сложени острови, неравности и да бъде заменено осветлението . Това към този момент е направено. Сега държим да конфигурират стационарна камера . Има тринога на пътното платно, само че не е задоволителна ”, показа един от протестиращите.

„ В по-дългосрочен проект ще се инсталират бетонни ограждения, които да преградят улицата. От улица „ Русе ” до „ Орион ” ще бъде сложена мантинела. Утре на Общински съвет ще се гласоподават средства за закупуване на 5 мобилни камери ”, сподели кметът на региона Иван Божилов .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР