Две седмици след последния запис с глас, силно приличащ на

...
Две седмици след последния запис с глас, силно приличащ на
Коментари Харесай

Нов запис с Борисов: Когато си заобиколен от тъпанари, не може да се правят реформи

Две седмици след последния запис с глас, мощно наподобяващ на този на премиера Бойко Борисов, до медиите анонимно бе изпратена нова порция от диалозите на министър-председателя. Този път съществена тематика на диалога е президентът Румен Радев. Записът изобилства от псувни и хули. Както нормално събеседникът не се чува. Борисов го назовава " Томиславе ", т.е. може би си приказва с вицепремиера Дончев.

Разговорът евентуално е от края на 2018 година, когато в няколко града имаше митинги против цените на горивата. Тогава на няколко пъти автомагистрала " Струма " бе блокирана край Перник. Борисов разяснява, че недоволството в Бургас е било предвождано от " Мерцедес ", който харчел 20 или 30 литра на 100 и изяснява, че бедните хора се возят на градски превоз. Освен това министър председателят споделя " Крепиме фронта до евроизборите " и добавя, че " не е в този момент моментът " да се подвигат налози. Вероятно става дума за обсъжданото по това време нарастване на налога върху колите. Президентът наложи несъгласие върху измененията, което беше преодоляно в Народното събрание и измененията влязоха в действие от началото на 2018 година

Евровотът бе извършен няколко месеца по-късно – напролет на 2019. Премиерът загатва като скорошно и друго събитие от септември 2018 година - отпущането на 20 млн. лева за поправки в болница " Св. Екатерина ".

Mediapool · Бойко Борисов - Томислав

Проблемът е Радев
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР