Две седмици след като духовникът беше нападнат с нож в

...
Две седмици след като духовникът беше нападнат с нож в
Коментари Харесай

Отец Иван и 24 деца отидоха на море

Две седмици откакто духовникът беше атакуван с нож в приюта си, той откри време за подобаващ отдих. Благороден човек с положително сърце му предлага да отседне в хотела му в Слънчев бряг и да вземе най-примерните деца от приюта си. Дядо Иван приема драговолно концепцията, а и малчуганите откровено се зарадват, че ще видят морето.

"Имах потребност от малко отмора, тъй като доста ми се насъбра в последно време. Лекарите все това ми споделят - да си почивам, само че аз не ги чувам много-много, тъй като те дилемите си чакат и все някой би трябвало да ги свърши. Сега сме в Слънчев бряг, като индивидът ни поема всички разноски за шест дни ", описа пред в. "България Днес " духовникът, който оказва помощ на хора, изпаднали в неволя.

Голяма част от почивката малчуганите прекарват в басейна на хотела. "Искат да отидем на плажа и да влизат в морето, само че се тормозя да не стане някой сакатлък. Затова по-добре в басейна - така и така водата тук е по-чиста, в сравнение с брега. А морето ще го видят тези дни, когато ще отидем на разходка с корабче ", показа още пред вестника отчето.

След нападението дядо Иван беше с раздрано ухо и по знамение се размина с по-сериозни пострадвания. "Вече съм добре. Раната зарасна и не чувствам никаква болежка. Всичко се размина, Бог ме пазеше в тези моменти ", споделя с усмивка духовникът.

След случая Божият чиновник в расо се е опитал да поговори с Павлина, майката на детето, поради което се разиграва драмата в приюта. Бащата на детето й желае да си го вземе, само че тя му отхвърля и той вади ножа, с който ранява отец Иван. Веднага след случая дамата призна, че се опасява за живота си, защото бащата на детето й може някой ден още веднъж да опита да я нарани. Той беше незабавно задържан, макар че се опита да избяга.

"Не желая да се връщам повече към случката - одобряваме, че е забравена. Остава в предишното, както водата изтича в реката. Гледаме напред и се надяваме да няма повече сходни произшествия ", приключи умно пред вестника дядо Иван.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР