Две седмици преди фронтменът на Продижи“ Кийт Флинт да посегне

...
Две седмици преди фронтменът на Продижи“ Кийт Флинт да посегне
Коментари Харесай

Дни преди фронтменът на Продиджи“ да вземе фаталното решение, снимал инкогнито в България!

Две седмици преди фронтменът на " Продижи “ Кийт Флинт да посегне на живота си, бандата е била тайно в София за фотосите на последния им видеоклип, написа " Телеграф “.

Снимките са се състояли на езерото в " Дружба “, а клипът е осъществен от родната кино и рекламна компания " Солент Филм “. Оттам не разкриха дали самият Флинт и сътрудниците му са били на родна земя и какъв брой време са прекарали у нас.

Освен в " Дружба “, снимачна площадка е била ситуирана и в столичния квартал " Овча Купел “, написа " Гоу Гайд “. По подигравка на ориста парчето, към което са снимали видео, се споделя We live forever ( “Ще живеем постоянно “). Двама режисьори са се заели със снимачния развой, а имената им са Херардо дел Хиеро и Томас Пеня. Сюжетът е напълно в стилистиката на " Продижи “ и в него присъединяване взимат локални роми. Облечени като вампири, те обикалят гетата и пресъздават страстта на парчето. По информация на вестника екипът се е свързал с няколко родни актриси за роля, само че към този момент не е ясно дали някоя от тях е взела присъединяване. Заради непредвидената гибел на Кийт Флинт обаче към момента не е ясно по кое време видеото ще види бял свят.

Тялото на Флинт беше намерено в дома му в графство Есекс в югоизточнатра част на Англия. От полицията прецизираха, че става въпрос за самоубийство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР