Две седмици преди финала, който ще бъде на 18 май,

...
Две седмици преди финала, който ще бъде на 18 май,
Коментари Харесай

Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в новия епизод на „Ергенът“

Две седмици преди финала, който ще бъде на 18 май, „ Ергенът “, най-романтичното премеждие по малкия екран, навлиза в основна фаза. Тази седмица претендентките за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев се впускат във вълнуващи провокации, които ще подложат на тестване правилата им и ще доведат до нови конфликти – този път обаче освен между тях, а със самият Евгени.

В сряда вечер (3 май) Евгени ще предложения дамите на специфична групова среща в клуб „ Клуба на разрушените сърца “.Те ще би трябвало да дават отговор на провокативни въпроси за музиканта, а тези, които отговарят  съответстно вярно с него, ще имат силата да разбият сърцето на някоя от съперничките си, чиито догатки са неверни.

Победителката е последната, която остави най-малко едно сърце непокътнато и ще има достойнството да изживее същинска бодрумска приказка в компанията на Евгени, надалеч от всички останали.

 Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо

От утре  ще се организират вечерни коктейли, само че по специфичен и нов ред, който няма да се хареса нито на Евгени, нито на девойките. Бойкотът им ще накара водещия Наум да наложи наказване, което ще стане ясно на следващия ден вечер по bTV от 21:00 часа.

Междувременно Евгени ще остане отчаян, осъзнавайки, че е очаквал прекалено много от една от дамите и намерено заплашва и предлага да продължи да се състезава за сърцето на  Евгени, без значение от окончателното му решение, а откритата закана и подготвеност конкуренцията за сърцето на „ ергена “ да продължи и отвън формата, без значение от крайното му решение, ще стане мотив за ново напрежение в имението на любовта.

Церемонията по връчването на розата също ще се организира по новите правила, като този път цветята няма да бъдат от Евгений, а от самите участнички. Остава да забележим чия роза ще отхвърли виртуозът…

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР