Две седмици флирт излизат 2 хиляди евро Главния Илиев иска 1555

...
Две седмици флирт излизат 2 хиляди евро
Главния Илиев иска 1555
Коментари Харесай

Звездата от Тик-Ток Главния Илиев иска 1500 евро за 7 целувки

Две седмици флирт излизат 2 хиляди евро

Главния Илиев желае 1555 евро за 7 целувки с романтика и 2222 евро за двуседмичен флирт с доста изненади, написа Телеграф. Борислав Илиев, прочут като Главния (по алюзия с Георги Илиев), е известна персона, описвана постоянно като плейбой, тийн звезда, звезда от Тик-Ток и мутра. Твърди, че живее в Абу Даби. Той е пуснал в обществените мрежи предложения, които очевидно са с понижение, което свършва на 25 юли, вторник.

Той обича символичните цифри. Така за най-ниската оферта, която е 33 евро, Главния предлага два дни разходки из града, пиянство на кафета, обеди и вечери. Също общи селфита за Инстаграм и видеа за Тик-Ток. Най-важната част в тази оферта са две специфични целувки, които „ ще запомните цялостен живот “. В по-скъпата оферта, която е 1555 евро, специфичните целувки към този момент стават 7 – по една дневно.

Седмичният флирт включва визити на сладкарници и дребна екскурзия до определена от дамата дестинация, кино, цветя и дарове за двамата.

Двуседмичният флирт е оценен на 2222 евро. Наречен е „ плевел и секси “. В него са включени закуска в леглото и масаж. А също: „ Подаръци, рози, романтика, целувки и доста изненади “. Главния афишира, че тук дамата може свободно да изрази желанията си, които той ще извърши. В обществените мрежи се вижда, че плейбоят обича да се снима до красиви дами и всевъзможни типове миски, като силиконките са на респект.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР