Две седмици десетки доброволци, полицаи и близки издирваха момчето, което

...
Две седмици десетки доброволци, полицаи и близки издирваха момчето, което
Коментари Харесай

Камера заснела 16-годишния Кристиян преди смъртта

Две седмици десетки доброволци, служители на реда и близки издирваха момчето, което избяга, откакто блъсна група туристи на 9 юли. За страдание Кристиян бе открит мъртъв в подножието на една от скалите на Триградското ждрело, която е с височина повече от 120 м.

Мястото, на което бе открит трупът е на към 500 метра от последния хотел в Триград и на към стотина от изхода на пещерата "Дяволското гърло ". Наложи се алпинисти да вадят тялото, а в Триград бе разгласен печал.

Оказва се, че има записи от камера , която е снимала последните минути от живота на момчето, заяви смолянският в. "Отзвук ".

„ Очаква се да стане съдебно-медицинската експертиза, след което ще бъде назначена съдебно-психиатрична послесмъртна експертиза “, оповестиха от Окръжната прокуратура в Смолян.

Вещите лица ще би трябвало да изследват държанието на Кристиян преди гибелта му.

Две прокуратури – Районната в Девин и Окръжната в Смолян, проверяват трагичния случай, довел до загубата на един човешки живот. Образувани са две досъдебни производства – за злополуката, при която пострадаха четирима туристи, и за гибелта на 16-годишното момче.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР