Две са версиите за смъртта на 26-годишната Кристиана Делякова в

...
Две са версиите за смъртта на 26-годишната Кристиана Делякова в
Коментари Харесай

Трагедията в Старосел: Убийство или самоубийство?

Две са версиите за гибелта на 26-годишната Кристиана Делякова в Старосел съгласно криминалистите. Една е ликвидиране, а другата – самоубийство.

В момента Окръжна прокуратура – Пловдив прави следствие по досъдебно произвеждане за гибелта на младата жена от пловдивското село Старосел. Задържан е мъжът, с който Криси отглеждала двегодишното им момиченце Емил Тафров. Тафров е родом от Зелениково.

Трупът на майката беше открит през вчерашния ден в жилището на фамилията, след подаден сигнал. По тялото на 26-годишната е имало прободни и порезни рани, оповестиха по-рано през днешния ден от прокуратурата. В момента се обясняват всички обстоятелства и условия към настъпването на гибелта на дамата.

Според съседи, Емил е работил в строителството, а Криси гледала момиченцето им, което било на 2 години и половина. В селото са потресени от зверството. Двамата живеели дружно на фамилни начала и за момента мъжът и е упрекнат за убийството. Той е арестуван от полицията, като текат дейни процесуални и следствени дейности за изясняване на аргументите за гибелта ѝ. Тялото незабавно е откарано в Съдебна медицина за аутопсия.

Двойката се преместила преди към 10 години от Родопите в Старосел. Хората от селото описаха, че двамата са имало проблеми и младата жена не малко пъти се е оплаквала, че е унизена от мъжа си. Според тях обаче не е изключено и да става въпрос за самоубийство, защото някои настояват, че мъжът се е намирал на бензиностанция по време на случая.

Според други версии пък Криси е приемала лекарства, поради здравна диагноза. Според хора от селото дамата последно е била забелязана да отива в прилежащия двор на къща, която неотдавна фамилията също закупило. Там тя споделила, че отива, с цел да нахрани кучето.

Всички версии се ревизират.

По непотвърдена информация, по тялото на дамата са били установени към 10 прободни рани.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР