Две са основните версии за тежката автобусна катастрофа, при която

...
Две са основните версии за тежката автобусна катастрофа, при която
Коментари Харесай

Две версии да автобусната катастрофа

Две са главните версии за тежката автобусна злополука, при която почина един човек. Едната е човешка неточност обвързвана с несъобразена скорост, а другата – техническа нередовност, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Тежкият случай стана през вчерашния ден на територията на област Хасково, откакто рейс падна в дере. Вследствие на случая е починала 68-годишна жена от Бургас. Броят на ранените набъбна на 19. Състоянието на потърпевши е положително. 10 от тях са настанени в болничното заведение в Хасково. Четирима от тях са със счупвания, водачът и екскурзоводката са с леки фрактури. Всички са без заплаха за живота.

Сигналът за пътното произшествие е подаден на тел. 112 малко след 18:00 часа. По първична информация на път II-55 Нова Загора – Хасково /между селата Дрипчево и Младиново/ - на територията на област Хасково, пътнически рейс с бургаска регистрация, в който са пътували 40 пасажери е паднал в дере край пътя. След добра съгласуваност към мястото на злополуката са изпратени 6 коли за спешна помощ, 7 полицейски екипа и 5 пожарни автомобила от Хасково, Харманли и Свиленград. Благодарение на мигновената интервенция на полицията всички пасажери са бързо извадени, някой превозени към болнични заведения, други ориентирани за обзор на място и им е проведен заслон.

Пробата за алкохол и опиати на лидера е негативна, пред униформените той е изясни, че на завой рейсът е поднесъл. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР