Две са направленията по които МВР работи във връзка с

...
Две са направленията по които МВР работи във връзка с
Коментари Харесай

Живко Коцев: МВР работи по две направления във връзка с убийството на Алексей Петров

Две са направленията по които Министерство на вътрешните работи работи по отношение на убийството на Алексей Петров. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

" По направлението, обвързвано с персоналния живот на Алексей Петров, както и във връзка с бизнес контактите и взаимоотношенията с бизнес средите, т.е. свързани с комерсиалната му активност, която той е осъществявал. В тях са акумулирани и другите подверсии ", сподели пред БНР Коцев. 

" Полицаят, прострелял 18-годишния юноша след гонене в София, е носел и персонално, и служебно оръжие ", изясни основен комисар Живко Коцев. 

Той добави, че поради разкъсан кобур се е наложило служителят да употребява персонално оръжие, само че към момента този въпрос се прецизира:

" В случая сме открили, че е употребил както служебното си оръжие, по този начин и персонално оръжие. По стичане на събитията при преследването се е скъсал кобурът, където е било сложено оръжието и заради тази причина се е наложило да употребява персоналното оръжие. В тази връзка шефът на Столичната дирекция е разпоредил спомагателна инспекция да се изследват точно тези административни условия кое е наложило в тази ситуация да се носи персоналното оръжие ", добави Коцев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР