Две решения предложи опозицията от БСП във връзка с ,

...
Две решения предложи опозицията от БСП във връзка с ,
Коментари Харесай

БСП: Марешки да се оттегли, или да бъде отстранен

Две решения предложи опозицията от Българска социалистическа партия по отношение на, който заема и поста заместник-председател на Народното събрание.;
В декларация от името на групата от Българска социалистическа партия настояха или Марешки да се отдръпна от управление на законодателния орган, а от партията му да излъчат нов представител, или ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да инициира отстраняването му, защитавайки така и така разтърсения престиж на институцията.
 Депутати от ВОЛЯ в Народното събрание с фланелки Аз съм Веселин Марешки и порицаха задкулисието (СНИМКИ) Депутати от ВОЛЯ в Народното събрание с фланелки " Аз съм Веселин Марешки " и порицаха задкулисието (СНИМКИ)
Долу ръцете от Веселин Марешки, съобщи от парламентарната естрада депутатът от ВОЛЯ Пламен Христов в декларация от името на групата....

Ако бъде оневинен, може още веднъж да заеме мястото си, акцентира Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, който също е заместник-председател на Народното събрание.
Веселин Марешки получи ефикасна присъда от 4 години „ лишава от независимост “ на втора инстанция,. Присъдата му не е дефинитивна и предстои на обжалване.
„ Огромната власт значи и голяма отговорност. Тук няма място за дребни партийни заигравки, за долнокачествен лобизъм, за систематичен законодателен брак, за занемаряване на държавния интерес в името на нечий частен дневен ред.
 Марешки с ефикасна присъда от 4 години за рекет Марешки с ефикасна присъда от 4 години за рекет
Веселин Марешки е наказан на 4 години затвор при общ режим на изтърпяване, постанови Варненският апелативен съд. Присъдата е за рекет...
За страдание през последните години тези феномени се настаниха трайно в българския парламент. Те доведоха до стряскаща липса на доверие в институцията от страна на българските жители “, аргументира предлагането Вигенин.
„ В тези години, на доминирани от ГЕРБ и спътниците им болшинства, бяха нанесени удар след удар върху самата същина на парламентаризма. За да стигнем до днешното състояние, в което заместник-председател на Народното събрание получава на втора инстанция присъда от 4 години за изнудване и рекет. Можем ли да се преструваме, че нищо не се е случило “, добави още той.
Вигенин напомни още, че точно с подписите на Марешки и депутатите му стана вероятен и планът за нова конституция, който от опозицията дефинираха като „ злополучен “.
„ Присъдата на присъдружния на ГЕРБ Марешки е следващо удостоверение на политическата кома, в която това Народно заседание е изпаднало “, сподели още Вигенин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР