Две пресичащи неправилно жени пострадаха и предизвикаха катастрофа между два

...
Две пресичащи неправилно жени пострадаха и предизвикаха катастрофа между два
Коментари Харесай

Две жени предизвикаха катастрофа при неправилно пресичане

Две пресичащи погрешно дами пострадаха и провокираха злополука сред два автомобила в Габрово. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, написа Българска телеграфна агенция. 

Инцидентът е станал този следобяд на многолюден бул., като двата автомобила са се блъснали, откакто са се пробвали да избегнат удар с пресичащите.

Пострадалите са откарани в габровската Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Д-р Тота Венкова “ за определяне на степента на фрактурите им, показаха от полицията. 

 Джон Малкович: Не съм пристигнал в Народния спектакъл, с цел да се майтапя на българите с постановката си Тази събота и неделя 11 мин. Джон Малкович: Не съм пристигнал в Народния спектакъл, с цел да се майтапя на българите с постановката си  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  „ Живея втори живот “: Разказ от първо лице на българин, преодолял западнонилската тресчица Тази събота и неделя 4 мин. „ Живея втори живот “: Разказ от първо лице на българин, преодолял западнонилската тресчица  Младеж почина, откакто колата му се удари в дирек в Русе (СНИМКИ) България 1 мин. Младеж почина, откакто колата му се удари в дирек в Русе (СНИМКИ)  Румен Радев: Примирението ни докара до положението, в което сме през днешния ден България 2 мин. Румен Радев: Примирението ни докара до положението, в което сме през днешния ден  Загадки към Панагюрското богатство: Внукът на откривателя му повдига въпроси Тази събота и неделя 4 мин. Загадки към Панагюрското богатство: Внукът на откривателя му повдига въпроси  Откриха 10 незаконни мигранти в празнина в пода на каравана България 1 мин. Откриха 10 незаконни мигранти в празнина в пода на каравана  Джон Малкович: Не съм пристигнал в Народния спектакъл, с цел да се майтапя на българите с постановката си Тази събота и неделя 11 мин. Джон Малкович: Не съм пристигнал в Народния спектакъл, с цел да се майтапя на българите с постановката си  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  „ Живея втори живот “: Разказ от първо лице на българин, преодолял западнонилската тресчица Тази събота и неделя 4 мин. „ Живея втори живот “: Разказ от първо лице на българин, преодолял западнонилската тресчица  Младеж почина, откакто колата му се удари в дирек в Русе (СНИМКИ) България 1 мин. Младеж почина, откакто колата му се удари в дирек в Русе (СНИМКИ)  Румен Радев: Примирението ни докара до положението, в което сме през днешния ден България 2 мин. Румен Радев: Примирението ни докара до положението, в което сме през днешния ден  Загадки към Панагюрското богатство: Внукът на откривателя му повдига въпроси Тази събота и неделя 4 мин. Загадки към Панагюрското богатство: Внукът на откривателя му повдига въпроси  Откриха 10 незаконни мигранти в празнина в пода на каравана България 1 мин. Откриха 10 незаконни мигранти в празнина в пода на каравана

Причините за случая са в развой на уточняване, придвижването в сектора на бул. „ Могильов “ е отцепено, прекосяването на коли става по различен маршрут. От полицията допълниха, че водачите са тествани за алкохол, като пробите им са били негативни. 

Общо 27 души са ранени при 18 пътни катастрофи в страната през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР