Две предпремиерни прожекции и срещи с екипа на новия български

...
Две предпремиерни прожекции и срещи с екипа на новия български
Коментари Харесай

Дъвка за балончета с две предпремиерни прожекции

Две предпремиерни прожекции и срещи с екипа на новия български филм “Дъвка за балончета” ще зарадват най-нетърпеливите почитатели в София.

На 7 декември от 19:30 ч. лентата ще бъде показана в кино “Люмиер Лидл”, а от 20:30 ч. – в Дом на киното. След двете прожекции публиката ще може да се срещне персонално с актьорите Теодора Духовникова, Иван Юруков, Малин Кръстев, Диана Димитрова, децата, които им партнират - Андрея Захариев, Аглея Гумнерова, Калоян Лалов и Валентин Александров, режиьорът Станислав Тодоров – Роги и сценаристите Теодора Маркова, Георги Иванов и Невена Кертова и Тео Чепилов. Билетите са в продажба от през днешния ден.

“Дъвка за балончета” потегля по кината публично на 8 декември,

като филмът ще бъде показан на 55 екрана в 27 града в България. Специални прожекции и срещи с екипа ще има и в Пловдив, и в Бургас – надлежно на 11 и 18 декември.

Вече има поръчки и от общностите на българите в Европа и в Канада за прожекции и отвън границите на България, които могат да бъдат осъществени през 2018 година Предварително се изплащат и прожекции от разнообразни организации у нас.

“Дъвка за балончета” е филм, който ни връща към магията на първата обич и детството през 80-те години на предишния век.

В основните функции са Теодора Духовникова и Иван Юруков, а лентата напомня най-хубавото от сантименталния род, останал на назад във времето в българското кино през последните десетилетия.

Зад сюжета на “Дъвка за балончета”, който завоюва премията на “Златна роза”, стоят Теодора Маркова, Георги Иванов, Тео Чепилов и Невена Кертова, основали и сюжетите на най-популярните български сериали. Режисьор е Станислав Тодоров – Роги, а зад камерата е Владимир Михайлов. Във кино лентата ще забележим и актьорите Валентин Ганев, Жорета Николова, Цветан Даскалов, Димитър Живков, Искра Донова и Борис Георгиев.

Копродуценти на "Дъвка за балончета " са Нова Броудкастинг Груп и Dynamic Arts. Филмът ще се популяризира в кината у нас от “Лента”.

„ Дъвка за балончета” е шестата кино продукция, на която NOVA е копродуцент, като част от дълготрайната тактика на медийната група за поддръжка на българските филми на всички платформи.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР