Две правителства - на Сергей Станишев и на Бойко Борисов,

...
Две правителства - на Сергей Станишев и на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Софиянски: Със 170 евро пенсия кой ще те приеме в еврозоната

" Две държавни управления - на Сергей Станишев и на Бойко Борисов, наливаха пари в КТБ, правеха покупко-продажби, тъй че тя да се разрасне до степен, в която да стане рискова за някой. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, дружно с нашите десни, след това се схванаха и я банкрутираха ". Това съобщи пред bTV някогашният кмет на София Стефан Софиянски.

Според Софиянски връзката сред политици от ГЕРБ и Българска социалистическа партия и нарушители е явна. " Двете партии разкриват такива случаи, обвинявайки се в едни и същи неща ", добави той, визирайки ареста на Митьо Очите и бургаския общински консултант Бенчо Бенчев, както и взаимните обвинявания сред Делян Добрев и Елена Йончева.

Софиянски счита, че България не е в положително финансово положение. Екскметът дефинира мненията на премиера Борисов във връзка с финансовата политика на страната като популистки. През последните години външният дълг на страната ни се е нараснал двойно, означи още Стефан Софиянски.

" Безспорно той е невисок на фона на останалите европейски страни, само че казусът е, че тези пари изчезват, без да се вложат в съответен стопански напредък ", добави той.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР