Две поредни години – 2020 и 2021, минаха за Жени

...
Две поредни години – 2020 и 2021, минаха за Жени
Коментари Харесай

Жени Калканджиева: С Тачо сме все по-сплотени и…

Две следващи години – 2020 и 2021, минаха за Жени Калканджиева под знака на ковид и съседската омраза.

Пандемията сътвори съществени усложнения на бизнеса й, а съседи я вкараха в скандал, който ще се помни още дълго време.

И към днешна дата обаче има нещо, което помрачава дните й – здравословното положение на свекър й. Бащата на Стефан Манов – Тачо, е диагностициран с онкологично заболяване, с разсейки.

При все, че приходът й е над междинния за страната, тя също е съществено обезпокоена от прогнозите за тежка зима. Споделя, че цялото й семейство е по-внимателно с разноските. Ако преди покупките й за цяла седмица са възлизали на стойност 150 лева, то в този момент тази сума е скочила двойно, че и тройно.

От март месец е сменила местожителството си и твърди, че сегашните й съседи са страхотни – пият си дружно кафето и виното, и нямат непотребни разправии. След грандиозния скандал в предходната кооперация, се изнесли от там, тъй като, както сама се показва, няма непотребни за губене. Странното нерви е, че откогато не живее в предходната кооперация, с половината от съседите й се чуват постоянно и даже си вървят на посетители. Това я кара да мисли, че явно им липсва. 

Напук на всички злословия със брачна половинка й Тачо живеят дружно и нямат никакви планове да се разделят. Въпреки рецесиите, които са имали, в никакъв случай не са стигали до планове за бракоразвод. Дългото време, в което се задържали вкъщи около пандемията, също ги изнервило в допълнение, както всички останали. 

Синът им е в сложна възраст и избира през преобладаващата част от времето да е на открито, вместо да стои вкъщи и да учи. 
Семейството й обаче е изправено пред друга драма – тежкото заболяване на свекър й. Той е настанен в болница в Испания. За сметка на това пък твърди, че всяка компликация, през която минава фамилията й, ги сплотява още повече с нейния брачен партньор. 

По отношение на сцепената й глава преди време, Жени Калканджиева споделя, че се е случило по време на „ идиотски битов случай “, при който си блъснала главата в долап. Тачо даже не бил у дома в същото време, а измислената информация за сбиването посред им пристигнала от „ доброжелателни “ съседи, които с концепцията да станат известни, разказали измислици пред една от медиите. 

За момента няма травми от АТВ-то, тъй като кара единствено по равни пътища. С тротинетката обаче нещата не стоят толкова розово и към този момент има записано рухване. За благополучие обаче се разминала без травма. Тъй като офисът е напълно покрай дома й, пътува до там на две колела. Неотдавна даже си извадила и карта за градския превоз. Предвид обстоятелството, че трафикът в София към този момент е извънредно претрупан и шофирането не е безвредно, избира да употребява градския превоз или тротинетката си. 

Въпреки съвършения си външен тип, Калканджиева твърди, че в никакъв случай не е спазвала диети, само че не яде мазно, пържено и сладко, не пие газирано. В последно време се пробва да върви от ден на ден пешком. Възнамерява от следващата година да си постави ботокс и хиалурон. 

Що се отнася до пороците, признава, че обича хубавото вино и пуши като комин – недостатък, с който по този начин и не съумяла да се пребори. Отскоро обаче е минала на електронни цигари.
Източник: Уикенд 
 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР