Две популярни дами заеха мястото си една до друга в

...
Две популярни дами заеха мястото си една до друга в
Коментари Харесай

Джей Ло и Дженифър Гарнър посрещнаха заедно първия сингъл на голямата дъщеря на Бен Афлек

Две известни дами заеха мястото си една до друга в името на триумфа на детето на Афлек.

Както е известно Бен и Дженифър Гарнър имаха дълъг брак, бяха измежду постоянните фамилии на Холивуд, въпреки през това време Бен да имаше проблеми с алкохолна взаимозависимост, въпреки всичко те сътвориха цели три деца и както се вижда и до през днешния ден двамата родители се схващат по отношение на връзките с децата и си разделят права и задължения.

До степен, че Дженифър Гарнър участва на премиера на новата ария на най-голямото им дете - Серафима Афлек-Гарнър усмихната до новата брачна половинка на Бен - известната латино дива и бизнес дама Джей Ло.

Лопес също бе с детето си, а всички дружно направиха премиерата много по-приятна, несъмнено медии и фотографи имаха щастието да снимат всички тези звезди на куп.

Не за пръв път Бен и Гарнър демонстрират какъв брой цивилизовани и прилични са техните връзки и след развода, това е рядко срещано. Ще прибавим, че и Лопес постоянно е била в естествени връзки с някогашните си, факт е че любовта и към Бен не угасна през всичките тези години, обаче. 

На събитието участва и майката на Бен Афлек, която той постоянно кани на своите изяви и държи на нея и фамилията. Серафима е едвам на 14 година, само че с тези родители е ясно за какво има интерес към нея и гения й. 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР